Thu Nguyen

Digital Konceptudvikling

Home / Om mig

Om mig

Jeg er uddannet multimediedesigner og konceptudviklingsdesigner. Jeg er udadvendt, god til at lytte og jeg sætter stor pris på humor i hverdagen. Jeg trives med at være en del af et team, så mine kollagaer er vigtige for mig. Den respons jeg får fra kunder og fra mine kollegaer er vigtig for mig og min generelle udvikling.

Gennem hele min uddannelse har jeg arbejdet meget målbevidst, og struktureret. Fagligt er jeg helt opdateret og jeg har et rigtig godt øje for god kvalitet. Når jeg arbejder på en opgave, er jeg rigtig god til at holde fokus, så faglig stolthed og at overholde deadlines er en stor del af mit dna.

Jeg er vokset op i Vietnam og har læst PBA (uddannet som lærer), Can Tho University, Vietnam. Hele min uddannelse i Vietnam var på engelsk, så jeg er meget fortrolig både med det talte og det skrevne sprog. Jeg har boet i Danmark lidt mere end 5 år nu og jeg kan godt taler dansk.

Efter 1½ års overbygning på Multimediedesigner, er jeg færdig min Professionsbacheloruddannelse i Digital Konceptudvikling i Januar 2018.

Denne uddannelse sætter mig i stand til at skabe fremtidens brugeroplevelser på nettet.

Mit fokus er på design og brugeroplevelser, samt at sikre, at hjemmesider og anden digital kommunikation understøtter aktiviteter og forretning i den virksomhed, der arbejdes for.

CV_Thu Nguyen (Klik her for at downloade mit CV)

Thu Nguyen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do you have questions?

>> <<